Прогноза за Голове в efbet liga на Никола Стефанов

18:00, 01 дек. 2019

Днес ще се изиграят 3 двубоя в efbet лига.
Лок.Пловдив – Арда
Витоша – Дунав Русе и
ЦСКА София – Лудогорец

За първия мач в Пловдив сезонът на „Железничарите“ се развива добре и гонят Левски в класирането. Ако Локомотив победи Арда ще заеме втората позиция в класирането. Домакините са уверени и силни домакини ,които отбелязват по минимум 1 гол на мач. Очаквам мача да мине под влиянието на Локомотив.
Прогноза: Локомотив Пловдив-Брой голове/Над 1.5

Втория двубой е между отборите на последния Витоша и възраждащия се Дунав Русе. „Драконите“ играя силни първи полувремена ,но вторите им са проблемни и не издържат на напрежението.Възраждащият ,защото наблюдаваме стойностни атаки с потенциални голови положения. Ако се чувствате късметлии може да опитате победител от първо полувреме Дунав Русе.
Моята лична прогноза е: Дунав Русе да спечели полувреме-Да

Зрелището в края на 18 кръг в efbet лига е гарантирано с дербито между ЦСКА-София и Лудогорец. 7 от последните мачове помежду им завършват с под 2.5 гола. Лудогорец имат мач за купата срещу Лок.София. Лесен съперник за Лудогорец ,което означава че „орлите“ ще излязат с всички титуляри. Колкото до домакините имат мач за купата срещу Арда. За да си осмислят сезона си „армейците“ ще се борят за купата на страната и ще дадат 100% от себе си там. Очаквам Лудогорец на натиснат ЦСКА ,но да не отбележат много голове.
Прогноза:Двоен Шанс и Брой Голове 3,5/Равен или Лудогорец под 3,5 гола

Множествен: Загубен
12:00/1 дек.
Лок.Пловдив - Арда
14:30/1 дек.
Витоша - Дунав Русе
18:00/1 дек.
ЦСКА София - Лудогорец
Акумулатор
к:
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0