Бристъл Роувърс – Акрингтън Стенли: Прогноза на EFL Championship

17:00, 07 сеп. 2019
Единичен: Загубен
17:00/7 сеп.
Бристъл Роувърс - Акрингтън Стенли
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Здравейте, на първо място, желая успех на всички!

Това е първата ми прогноза и се надявам да е точна. В уикенд като предстоящия, когато няма мачове от по-високите дивизии на Острова е редно да погледнем към традиционно високите коефициенти на Лига 1 и Лига 2, нали?

Защо мисля, че победата ще е за „пиратите“?

В играта на Роувърс има много отчетливо подобрение, след завръщането на нападателя Кларк-Харис. В първите 3 на сезона отборът нямаше вкаран гол и беше отправил едва 5 точки удара. В следващите 3 головете бяха 5, а точните удари 16. Освен това у дома бристълци са без поражение.

От друга страна Акрингтън има затруднения в гостуванията си. 5 допуснати попадения, в 3 мача и само 1 реализирано. В добавка към представянето „Навън“ отчитаме и по над 6 средно допуснати точни удари, като само Болтън, който работи с юноши е бил по-обстрелван успешно в гостуванията си.

В предни позиции нещата не са цветущи. Единият от голмайсторите от миналия сезон Шон МакКонвил (15 гола) е наказан, а другият Били Кий (13) пропусна цялата предсезонна подготовка по лични причини и е с контузия. Би трябвало Кортни Бейкър-Ричардсън също да пропусне срещата, така че не виждам какво може да предложи в нападение тимът, чийто вратар е Димитър Евтимов.

Йо-хо-хо и бутилка ром за „пиратите“!

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0