Права колонка за сряда от Стилиан Георгиев

22:00, 24 февр. 2021

Аталанта посреща Реал Мадрид. Домакините нямат загуба в нито един от последните си 5 мача и аз считам, че ще се представят добре срещу мадричани. Моята прогноза тук е двоен шанс за Аталанта – 1Х.

Борусия Мюнхенгладбах посреща Манчестър Сити. Домакините са със само един успех в последните си 5 мача, докато гостите са с 18 поредни победи във всички турнири. Моята прогноза тук е победа за Манчестър Сити – 2,като не очаквам изненади тук.

Ним посреща Лориен. Домакините са се разписали в 4 от последните си 5 мача, докато гостите са вкарали във всеки един от последните си 5 мача. Моята прогноза тук е двата отбора да отбележат : гол – гол.

Барселона посреща Елче. След равенството срещу Кадиз, аз очаквам и прогнозирам Барселона да се разпише в двете полувремена в солиден мач за каталунците.

Барнзли посреща Стоук Сити. Домакините са загубили само един от последните си 5 мача и не вярвам да го сторят тук. Моята прогноза е двоен шанс за Барнзли – 1Х.

Брентфорд посреща Шефилд Уенсди. Моите очаквания и прогноза тук са за победа на Брентфорд, спрямо амбициите на двата тима в класирането.

Суонзи посреща Ковънтри. Лебедите са едни от най-силните домакини и аз очаквам те да започнат мача добре. Моята прогноза тук е Суонзи да отбележи пръв.

Множествен: Загубен
22:00/24 февр.
Аталанта - Реал Мадрид
22:00/24 февр.
Борусия Мюнхенгладбах - Манчестър Сити
21:00/24 февр.
Брентфорд - Шефилд Уенсди
21:00/24 февр.
Суонзи - Ковънтри
21:00/24 февр.
Барнзли - Стоук Сити
20:00/24 февр.
Барселона - Елче
20:00/24 февр.
Ним - Лориен
Акумулатор
к:
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласувал 1 човек
Печели 0%
Не печели 100%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0