Права колонка за голове от Стилиан Георгиев

17:30, 20 февр. 2021

ЦСКА приема Черно Море. Армейците се намират в много добра форма, като са в серия от 7 поредни победи в първенството. Като домакин червените са допуснали едва 5 гола от началото на този сезон и аз не смятам, че ще го направят тук срещу тима на гостите. Моята прогноза тук е двата отбора да не отбележат.

Милуол приема Уикъмб. Тук моите очаквания са за мач без много голове и прогнозирам двата отбора да не отбележат, като се оповавам на това, че Уикъмб е един от отборите с най-малко голове като гост и се е разписал само на два пъти в последните си 5 мача.

Стоук среща Лутън. В 3 от последните 5 мача помежду си двата отбора не са се разписали и аз очаквам това отново да се случи. Моята прогноза тук е двата отбора да не отбележат.

Шефилд Уенсди приема Бирмингам. Гостите са се разписали в само 2 от последните си 5 мача като гост и аз очаквам отново двата отбора да не си вкарат тук. Моята прогноза е двата отбора да не отбележат.

Хъдърсфийлд посреща Суонзи. 4 от последните 5 двубоя на лебедите са завършили без гол – гол и аз очаквам отново това да се случи. Моята прогноза тук е двата отбора да не отбележат.

Множествен: Загубен
17:30/20 февр.
ЦСКА - Черно Море
17:00/20 февр.
Хъдърсфийлд - Суонзи
17:00/20 февр.
Милуол - Уикъмб Роувърс
17:00/20 февр.
Стоук Сити - Лутън
17:00/20 февр.
Шефилд Уенсди - Бирмингам
Акумулатор
к:
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласувал 1 човек
Печели 0%
Не печели 100%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0