Права колонка за днес (11.11.2021) на Стефан Ралчев

21:45, 11 ное. 2021
Играе в
Стефан Ралчев е спортен журналист с над 15-годишен опит, а в момента е главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги. Експерт е в прогнозите за български и международен футбол, както и европейския баскетбол. Той дава своята прогноза в права колонка за 11 ноември.
Множествен: Загубен
Световни квалификации
19:00/11 ное.
Грузия - Швеция
Световни квалификации
21:45/11 ное.
Румъния - Исландия
Световни квалификации
19:00/11 ное.
Армения - Северна Македония
Акумулатор
к:
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 2 човека
Печели 100%
Не печели 0%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Грузия – Швеция – 2 за 1.46 в bwin. Задължителен мач за Швеция, за да може да гони директно класиране за Световното догодина. Шведите спорят с Испания за първото място и ако не искат да играят бараж, трябва да спечелят в Тбилиси. 

Румъния – Исландия – 1 1.62 Задължителен мач и за Румъния, която гони второто място и бараж в групата, тъй като Германия вече няма стигане. Северните ни съседи обаче трябва задължително да победят Исландия, тъй като преследвачите Северна Македония и Армения са само на 1 точка и също имат апетити към второто място. 

Направи оферта на Bwin

Армения – Северна Македония – 1Х 1.51 Това е другият мач от групата, в която играят Румъния и Исландия. На практика доста сложна ситуация, за да може Армения или Северна Македония да се промъкнат до второто място, но не е невъзможно. Арменците тръгнаха с 3 поредни победи, но след това 5 поредни мача без победа. Северна Македония като че ли има по-лесната програма, тъй като сега гостува на Армения, а после приема у дома Исландия. Ако македонците измъкнат нещо от Ереван и после спечелят срещу Исландия, може да се надяват на второто място. Въпросът е, че Румъния трябва да си спечели срещу Исландия и накрая гостува на Лихтенщайн – мач, който едва ли ще пропусне да спечели. Така че каквото и да правят Армения и Северна Македония, румънците, ако си вземат мачовете, ще се класират втори.

Начален бонус
5 дни!
100% до 50 лева [БЕЗ ПРЕВЪРТАНЕ] - Начален бонус от bwin
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Букмейкърът bwin предлага Бонус за своите нови клиенти в размер на 100% до 50 лева безплатен залог БЕЗ УСЛОВИЯ превъртане ЕКСКЛУЗИВНО за потребители на Букмейкър Рейтинги.
2125 1
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари