Права колонка за днес (02.09.2021) Световни квалификации

21:45, 02 сеп. 2021
Играе в
Стефан Ралчев е спортен журналист с над 15-годишен опит, а в момента е главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги. Експерт е в прогнозите за български и международен футбол, както и европейския баскетбол. Той дава своята прогноза в права колонка за 2 септември с мачове от световните квалификации.
Множествен: Загубен
Квалификации за Световно първенство 2022
21:45/2 сеп.
Литва - Северна Ирландия
Квалификации за Световно първенство 2022
21:45/2 сеп.
Полша - Албания
Квалификации за Световно първенство 2022
21:45/2 сеп.
Исландия - Румъния
Акумулатор
к:
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласувал 1 човек
Печели 100%
Не печели 0%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Литва – Северна Ирландия – 1Х на 1.88 в Winbet. Тук смятам, че домакините трябва да вземат нещо от противник, който е на тяхното ниво. Все още не доумявам как Литва записва толкова поредни загуби в официалните си мачове. Северна Ирландия все пак не е колос, за един хикс силите на домакините би трябвало да стигнат.

Полша – Албания – 1. Тук прогнозата ми е твърда. Ясно е, че поляците трябва да вземат мача, за да гонят лидерите в групата Англия и особено Унгария. Полша е задължен да спечели, за да може да спори поне за второто място. Нямам други аргументи тук.

Виж всички Уинбет бонуси

Исландия – Румъния – Гол/Гол. Ето това е коварен мач. И двата отбора уж са с претенции, но се представят доста лошо. Имат по 1 победа в групата и 3 точки от 3 мача до момента. Румънците биха Северна Македония, а Исландия надви аутсайдера Лихтенщайн

Общо взето тук Германия е фаворит, но ако погледнете класирането, със сигурност ще се изненадате. Лидер е Армения с 9 точки от 3 победи. Следва Северна Македония с 6 точки и Германия също с 6. Чак после идват Исландия и Румъния, които ако съдим по логиката, трябваше да се борят за второто място след Германия.

Групата е страшно интересна, а за този мач прогнозирам Гол/Гол. Когато играе скандинавски отбор, това е доста нелогична прогноза, но просто и на двата тима им трябват точки.

Начален бонус
[НОВО] 200 лв (200%) Начален бонус от Winbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Уинбет предлага на своите нови клиенти Начален Бонус Спорт. Вземете 200% – до 200 лева след нова регистрация.
2232
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари