Права колонка за 21 февруари

22:00, 21 февр. 2020

Веен – Гройтер Фюрт. 17-ти срещу 7-ми, домакините са в серия от 2 поредни загуби, които са загубени с 1-0. Гостите също са с две поредни загуби, но едната е от първенеца и една от хановер 96, но зад тези два мача имат 2 победи.
Прогноза: X2

Хихон – Кадис. Мач от Ла Лига 2 14-тия срещу 1-вия. След загуба от Малага разликата между първия и вторя се смаляват и Кадис трябва да вземат мерки ако искат да си запазят първата позиция. Головата разлика на домакините е отрицателна (-2). Много е трудно да се определи точен победител в тали лига, защото няма нито един отбор с постоянна форма.
Прогноза: X2

Метц – Лион. Може би едно от разочарованията на сезона Лион, свикнахме да виждаме отбор, който се бори с ПСЖ за титлата колкото и да е невъзможно в последните години. Този сезон гостите са на 11 позиция и не е сигурно дали ще играят в Европа другия сезон. Въпреки това само 7 точки ги делят от 3-тата позиция. Победа за Купата на Франция срещу 2-рия Марсилия. Лион не са отбор, който лесно се предава. Въпреки че холандецът Депай, който е най-голямата сила в атака за лъвовете според мен те ще успеят да си вземат мача.

Множествен: Загубен
19:30/21 февр.
Веен - Гройтер Фюрт
22:00/21 февр.
Хихон - Кадис
21:45/21 февр.
Метц - Лион
Акумулатор
к:
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0