Права колонка Шампионска Лига

21:45, 23 окт. 2019

Шампионската лига навлиза в решаващ в етап , като тази вечер ще приключат всичките отбори 3тата си среща в всяка една група:

1.В група Ф : Интер ще търси първа победа , която да увеличи шансовете им за евентуално продължаване напред. Съперника им обаче е много сериозен в лицето на Дортмунд , които не се церемонят от никой. До-момента в всичките мачове на двата отбора в групата , нямаше повече от 3 гола. Имайки впредвид заряда на мача и това , че и двата отбора ще играят по-скоро тактически , според мен тази линия отново ще бъде печеливша.

2. В група Х : Лил ще търси първи успех в групата в която са още отборите на Челси и Аякс. Лил без съмнение е аутсайдер в тази група , като качество френския отбор не може да се мери с никой. Валенсия е тъпичен ъндър отбор , който е много труден за побеждаване и много често фиксира хиксове . В двата мача на отборите до-момента в групата линията под 3.5 беше успешна. Не вярвам тази линия да бъде надхвърлена имайки впредвид стила на двата съперника.

3. В група Ф : Славия Прага ще има изключително тежката задача да успее да вземе нещо от звездния тим на Барса. Гостите точно в този момент от сезона изглежда напипаха темпото и победата им според мен не подлежи на съмнение в Чешката столица. Славия със сигурност ще паркира автобуса на 30 метра от вратата си и ще чака на контри Меси и компания , при такъв стил на игра много често 1 гол решава мача. Линията от под 3.5 гола беше печеливша и в двата мача до-момента на Славия и Барса. Очаквам да няма повече от 3 гола.

4.В група Г : Бенфика и Лион ще се вкопчат здраво в търсенето на точките в Лисабон. Португалския гранд записа 2 поредни загуби и сега ще направят всичко възможно да прекъснат тази черна серия. Лион са с нов треньор , добре познатия бивш наставник на Лил , Рома и Марсилия , Руди Гарсия. Дебютния му мач обаче беше много разочероващ 0-0 с Дижон. Двата отбора създават адски много положения но друг е въпроса колко успяват да вкарат от тях. Тук избирам линия за под 4.5 гола имайки впредвид слабите защити и на двата съперника.

Множествен: Спечелен
21:45/23 окт.
Интер - Борусия Дортмунд
21:45/23 окт.
Лил - Валенсия
21:45/23 окт.
Славия Прага - Барселона
21:45/23 окт.
Бенфика - Лион
Акумулатор
к:
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0