Права колонка с три мача за понеделник на Йордан Атанасов

20:30, 28 окт. 2019

1. Неа Саламина са един от най-резултатните отбори в Кипър , като в изиграните си 6 мача , домакините имат вкарани 8 и допуснати 10 гола. Апоел е хагемона в Кипър вече повече от едно десетилетие , няма кой да спре жълто/сините от Никозия. Гостите заради ангажиментите си в Европа са с 3 мача по-малко и до момента са записали 3 победи в 3та си мача. При гостуванията си определено имат колебания но все пак ги печелят. Миналия сезон в Фамагуста Апоел изненадващо не успя да победи , като завърши 1-1 с Неа Саламина. Като цяло обаче в 8 от последните 10 срещу те неизменно взимат победата в тях 7 бяха с гол/гол. Тази година Апоел е воден от германеца Томас Дол , който едвали ще допусне някакви подценявани. Апоел имаше тежък мач в Азерабайджан през седмицата за Лига Европа и определно ще има натрупана умора. Предлагам залог за срещата от победа на Апоел с гол/гол

2. Клуж е най-класния отбор в Румъния , като отбора воден от Дан Петреску , записа и престижна победа , като гост в Франция над Рен. Политехника загуби последния си мач , класически от Ботошани с 0-3 пред своите фенове. Сега имат възможно най-неприятния съперник. В статистиката между двата отбора , Клуж е пълен господар , като в последните 10 мача има 8 победи в тях обаче никога нямаше повече от 3 гола. Клуж е икономичен отбор , като отбора има най-здравата защита само с 11 допуснати гола.

3.Мач на живот и смърт. Само така може да бъде определен дербито между Малмьо и АИК Стокхолм. Двата отбора ще се борят за всяка педя терен в този мач в Малмьо поради шампионските си амбиции. Хикса не устройва нито един от отборите , така че в даден момент някой ще поеме риска. Парадоксално е , че именно равния резултат е най-срещания между двата съперника , като в последните 10 мача 6 пъти се е получил. Избирам залог за 1Х И ПОД3.5 ГОЛА.

Множествен: Загубен
19:00/28 окт.
Неа Саламина Фамагуста - Апоел Никозия
20:30/28 окт.
Политехника Яш - ЧФР Клуж
20:00/28 окт.
Малмьо - АИК Стокхолм
Акумулатор
к:
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0