Права колонка с тенис прогнози

13:00, 08 апр. 2019
Играе в

Една комбинация днес от последния кръг на квалификациите в Маракеш. На пръв поглед не би трябвало да има проблеми за Лоренцо Сонего и Алехандро Фокина да влязат в основната схема.

Сонего винаги е много позитивен на корта, с енергия и непрекъснато движение. Младият италианец се изправя срещу ветеранът Карлос Берлог. Аржентинецът вече е на 36 и не е тази сила на клей, каквато беше през по-голямата част от своята кариера. За него интензитетът е основополагащ за играта му, а в случая в този компонент съперникът ще има предимство.

Другият мач е между Фокина и Карловски. Майстор на клея срещу човек, който избягва тази настилка при първа възможност. Няма какво много да се говори тук. Ще бъде истински шок, ако Фокина не спечели. Това може да стане само ако има здравословен проблем.

Лек нюанс в тази посока е фактът, че на двата предишни турнира в Марбея (полуфинал) и Аликанте, Фокина взимаше медицински таймаути заради мускулен проблем. Не се видя нищо такова при успеха над намиращия се в страхотна форма Барер в първия кръг на пресявките в Маракеш, така че му гласувам доверие.

Прогнозата ми е победи за Сонего и Фокина с коефициенти от Winbet.

Множествен: Спечелен
АТП, Чаланджър Маракеш
13:00/8 апр.
Лоренцо Сонего - Карлос Берлок
АТП, Чаланджър, Маракеш
13:00/8 апр.
Алехандро Давидович Фокина - Евгени Карловский
Акумулатор
к:
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
200 лв (50%) Начален бонус от Winbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Winbet предлага на своите нови клиенти най-щедрият начален бонус за спорт сред букмейкърите, опериращи на територията на България.
Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0