Права колонка с мачове от Мексико на Йордан Атанасов

05:00, 26 окт. 2019

Едно от най-интересните и резултатни първенства е Мексиканското , където в последните години се инвестираха много финанси в отборите. Предлагам ви 3 мача тази вечер в права колонка:

1.Монаркас приема лидера Сантос Лагуна и ще се стреми минимум да не загуби мача. Домакините са на 8мо място , което е последното даващо участиие в плейофите след края на редовния сезон. Гостите са под пара , като през седмицата записаха и победа за Купата. Сега обаче им предстои много тежка задача. Мачът е троен отвсякъде , като головете изглеждат най-удачни , в последните 10 мача в 7 от тях гол/гол беше печеливш

2. Атлас приема Некакса , като в този мач също очаквам да има доста голове.Домакините са един от отборите, които са от грандовете в страната с традиции. Некакса са много резултатни , като изключително рядко пропускат да се разпишат. В последните 10 мача между двата съперника в 7 от тях гол/гол излезе.

3.Тихуана ще се стремят да завършат в топ 8 в края на сезона , като отбора е един от най-силните домакини в първенството. Веракруз влязоха в историята с антирекорди без победа , като отбора е ужасна форма с само 4 точки в актива си и сигурен изпадащ.

Множествен: Загубен
03:00/26 окт.
Монаркас Морелия - Сантос Лагуна
05:00/26 окт.
Атлас - Некакса
05:00/26 окт.
Тихуана - Веракруз
Акумулатор
к:
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0