Права колонка с мачове от Мексико: Прогноза на Йордан Атанасов

03:00, 27 окт. 2019

1. Америка въпреки , че са един от отборите с най-голямо име и селекция , традиций и тн , се затруднява изключително много през този сезон. В отбора има доста познати имена , като мексиканския национален страж Гилермо Очоа и бившия играч на Барса , Джовани Дос Сантос. Домакините в последните си 10 мача имат 9 мача гол/гол. Пуебла е отбор на предпоследно място в класирането. Отбора ще се бори за оцеляването си , като неизменно в последните си 5 визити успя да се разпише.

2. Леон са един от най-качествените отбори в Мексико , като заемат 3то място в класирането към този момент. В домакинските си мачове отбора играе много силно но рядко запазва суха мрежата си. Сега им гостуват Алетико Сан Луис , които се водят сателит на Атлетико Мадрид. В отбора има доста млади и обещаващи играчи. Двата отбора играят освободено и атрактивно , като очаквам да си разменат минимум по 1 гол.

3. Кафетерос де Чиапас и Венадос са един до друг в класирането съответно на 10то и 11 място. В директните им мачове има 8 мача гол/гол в последните 10 срещи. Очаквам отново тя да бъде печеливша.

Множествен: Загубен
03:00/27 окт.
Америка Де Мексико - Пуебла
03:00/27 окт.
Леон - Атлетико Сан Луис
03:00/27 окт.
Кафеталерос Де Чиапас - Венадос
Акумулатор
к:
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0