Права колонка с мачове от Мексико: Прогноза на Йордан Атанасов

04:05, 27 окт. 2019

1.Керетаро и Унам Пумас ще премерят сили в този мач. Двата отбора са много резултатни , като в последните 10 мача един срещу друг имат 8 мача гол/гол. И двата съперника ще се стремят в края на редовния сезон да бъдят в топ 8. Гостите от столицата са водени от бившия играч на Реал Мадрид , Мичел , под негово ръководство отбора от столицата на Мексико играе атакуващо. Двата отбора предрасполагат мач с голове заради отворените си стилове.

2. Тигрес разполагат с една от най-силните селекции , водени от френския нападател Андре-Пиер-Жиняк. Гостите от столицата записаха неприятна загуба от Монаркас с 2-3 след обрат , а преди това победиха градския си съперник Америка с 5-2 отново след обрат. Изключително резултатни съперници се изправят един срещу друг , като и в двата отбора има изявени хищници в атака.

3.Този мач е от втория ешалон на Мексико. Лорос Удек разчита главно на домакинските си мачове , като заемат 12 място , отбора е сравнително резултатен , като в последните си 10 мача има 7 мача с гол/гол. Дорадос е по-класния отбор с значително по-сериозна селекция. В двата мача между двата отбора , гостите от Кулиакан , са се наложили. През седмицата те записаха победа над елитния Некакса за Купата на страната. С сигурност при тях ще има някаква умора и аз очаквам да допуснат гол в мача. Прогноза гол/гол

Множествен: Загубен
01:00/27 окт.
Керетаро - Унам Пумас
04:05/27 окт.
Уанл Тигрес - Круз Азул
02:00/27 окт.
Лорос Универсидад - Дорадос Синалоа
Акумулатор
к:
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0