Права колонка с мачове от Колумбия на Йордан Атанасов

02:30, 25 окт. 2019

1. Двата отбора са един до друг в класирането с по 22 точки , в златната среда и нямат нито аргументите нито шансовете за нещо повече . Любопитно е да се отбележи , че букмейкърите дават предимство на Пасто , но Рионегро са много коварен съперник , като в последните им 10 мача по-между им имат 7 победи и 3 равни. Х2 в този мач е много добър залог , имайки впредвид ниската мотивация на отборите и статистиката между тях.

2.Алианца до преди месец бяха лидер в първенството , но изведнъж последва рязък спад и сега в момента отбора няма победа в 6 поредни мача. През това време Хуниор се изкачи в класирането , като записа впечетляваща серия от победи. Гостите от Баранкия са по-класния отбор с много по-голям бюджет от съперника си , те заемат 4 място само на 3 точки зад Атлетико Насионал и при определени обстоятелства могат да бъдят дори 1ви след края на този кръг.

3. Депортиво Кали е един от най-силните отбори в Колумбия , като успя да се класира за финал на купата на страната , който е съвсем скоро. Сега имат тежък , мач срещу Онсе Калдас , един от стожерите в страната. Очаквам отворен мач и двата отбора да се разпишат , за по-сигурно в колонката ще избера залога над 1.5 гола.

Множествен: Спечелен
23:30/24 окт.
Депортиво Пасто - Рионегро Агилас
01:30/25 окт.
Алианца Петролера - Атлетико Хуниор
02:30/25 окт.
Депортиво Кали - Онсе Калдас
Акумулатор
к:
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0