Права колонка с футболни мачове в четвъртък

14:00, 30 апр. 2020
Първите два мача, на които съм се спрял са от Никарагуа и са с ранен начален час. Третата среща е от резервната лига на Беларус.

 

Множествен: Загубен
Лига на Никарагуа
04:00/30 апр.
Естели - Дирианген
Лига на Никарагуа
05:00/30 апр.
Манагуа - Депортиво Уолтер Ферети
Лига на резервите Беларус
14:00/30 апр.
Енергетик-БГУ 2 – Смолевичи 2
Акумулатор
к:
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Естели приема Дирианген в 04:00 часа българско време. Първият мач между двата отбора завърши само с едно попадения, като очакванията са двата отбора да ни предложат отново постна продукция. Коефициентът за под 2,5 гола в мача не е никак лош – 1.45 в bwin. В последните пет срещи между двата отбора не са отбелязвани повече от два гола.

Другият ми избор от Никарагуа е ФК Манагуа срещу Феретти. Първият мач завърши с нулево равенство, като любопитен факт е, че в последните три срещи между двата отбора са отбелязани едва две попадения. Според мен статистиката в този мач ще бъде нарушена и ще видим поне две попадения. Коефициентът за над 1,5 гола в bwin  е 1,48  

Най-добри букмейкъри

Третият мач, на който съм се спрял за правата ми колонка, е от резервната лига на Беларус. Двубоят е между Енергетик-БГУ 2 и Смолевичи 2. Често мачовете и на двата отбора завършват с поне три гола. В четири от последните пет срещи с участието на Енергетик са отбелязани минимум три гола. При гостите не е по-различна ситуацията – в последните девет срещи головете са поне три. Коефициентът за над 2,5 гола е прекалено нисък, затова се спирам на прогноза над 3,5 гола при коефициент 1.75 в bwin.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0