Права колонка: Прогноза на Георги Герчев

21:45, 30 мар. 2021

Здравейте ! Ето една от последните ми прогнози за този месец:

Люксембург – Португалия: След трудните мачове на гостите, идва време за отбор, който не беше претенциозен преди години, но не и сега. Домакините стават все по- добри и ние също си изпатихме преди време. Домакините победиха Ирландия , което е индикатор за растеж. Роналдо и компания трудно биха азерите и завършиха с хикс срещу братята сърби. Все пак португалците трябва да се вземат в ръце и да покажат, че са един от най- добрите отбори в Европа.

Уелс – Чехия: Тук статистиката дава предимство за домакините, но аз смятам, че чехите също имат възход. Уелс загубиха от Белгия , а Чехия завършиха наравно с тях. И играха равностойно. Все пак Уелс са домакини и предлагам двоен шанс и няколко гола.

Кипър – Словения: Кипър са домакини, но в момента нивото им е като нашето. Т.е. стигнали са дъното. Имат 1 победа от последните 10 срещи от всички турнири. Словения пък са с 1 загуба срещу Русия, миналата среща.

Словакия – Русия: Словаците, подобно на нас и Кипър са с 1 победа от 10 мача, но все пак имат и 5 равенства. Русия имаха колебливи резултати, в следствие на играта им , но тези квалификации стартират добре. Предлагам двоен шанс и предимство за руснаците.

Множествен: Загубен
21:45/30 мар.
Люксембург - Португалия
21:45/30 мар.
Уелс - Чехия
21:45/30 мар.
Кипър - Словения
21:45/30 мар.
Словакия - Русия
Акумулатор
к:
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари