Права колонка от Стилиан Георгиев

21:00, 11 ное. 2020

Блекпул се изправя срещу отбора на Лийдс до 21 години. Домакините са в доста добра серия, като имат 4 победи в последните си 5 мача във всички турнири. В последния си мач, Блекпул спечели срещу Истбърн Боро и си осгириха място за 1/64-финалите в FA Cup. Сега идва ред и на EFL Trophy, като домакините са достатъчно опитен отбор, макар и борещ се на 3 фронта в момента, за да си осгигури победата над отбора на Лийдс до 21 години.

Вв втората дивизия на Холандия се изправят 3-тия и 4-тия в подреждането Графшап и Бреда. Двата отбора се представят добре и са достатъчни резултатни, като 4 от последните им 5 мача помежду им са излъчили над 2.5 гола. Моето мнение е, че и тук ще има голове и прогнозирам отново над 2.5 гола в мача.

Архус ще спори срещу Хорсенс за място в следващия кръг на купата на Дания. Домакините се състезават във втора дивизия, където са 6-ти, докато гостите са последни в първата. Моята прогноза тука е за голове,тъй като разликата в турнири като купата я има само понякога и очаквам висока резултатност от тимове, за които този турнир е от голямо значение. Моята прогноза тук е над 2.5 гола.

В мач от същия кръг на купата на Дания се противопоставят отборите на Скиве ИК – последният въвежда втора дивизия и първият в първа – Сондерские. След чудесното представяне на гостите не очаквам изненади тук ьпобеда за Сондерские.

Множествен: Загубен
21:00/11 ное.
Блекпул - Лийдс до 21 години
19:45/11 ное.
Графшап-Бреда
20:00/11 ное.
Архус - Хорхенс
14:30/11 ное.
Скиве ИК - Сондерские
Акумулатор
к:
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0