Права колонка от Швеция – Алсвенскалига за 12.05.2021 от Андрей Гошев

19:30, 12 май 2021

Сириус приема отбора на Елфсборг в мач от шести кръг на Алсвенскалига. В петте си мача досега домакините отбелязват поне по гол през 2-рото полувреме. Разчитам тази тенденция да се запази и тук и Сириус да отбележи през 2-рото полувреме за коефициент 1.85 в efbet.

Единственият отбор без загуба до момента в първенството, Калмар (2 победи и 3 равенства), посреща отбора на Гьотеборг. Като домакин отбора на Калмар има една победа и едно равенство, докато при двете си визити дотук Гьотеборг завършват наравно. Давам леко предимство на домакините и мисля, че те няма да загубят срещата – Калмар или равен за коефициент 1.50 в efbet.

14-ят във временното класиране, Варбергс, посреща седмия, Хамарби. Домакините са в търсене на първа победа като домакин. В предходните им четири двубоя гол имаше и в двете врати. Гостите от Хамарби също ще се опитат да спечелят първи точки като гост и мисля, че ще видим положения и пред двете врати. Прогнозата ми е двата отбора да отбележат за коефициент 1.65 в efbet.

Множествен: Загубен
19:30/12 май
Сириус - Елфсборг
19:30/12 май
Калмар - Гьотеборг
19:30/12 май
Варбергс - Хамарби
Акумулатор
к:
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари