Права колонка от NBA на Стилиан Георгиев

05:00, 24 февр. 2021

Кливлънд Кавалиерс посреща Аталанта Холкс. Домакините се намират в кошмарна форма с 10 поредни загуби, докато гостите са с 2 успеха от последните си 5 мача. Моите очаквания и прогноза тук с оглед на моментната форма са за убедителна победа на гостите с хендикап – 2.5 точки.

Орландо Меджик приема Детройт Пистънс. Домакините са в серия от 4 успеха и само едно поражение през последните си 5 мача, до гостите са с 3 поредни загуби и 4 в последните си 5 гостувания. Моята прогноза тук е победа за Орландо Меджик – 1.

Бруклин приема Сакраменто Кингс. Домакините се намират в перфектна форма с 5 от 5,доамто гостите са с 5 поредни загуби. Моята прогноза тук е убедителна победа за Бруклин Нетс с хендикап – 5.5 точки.

Далас Маверикс среща Бостън Селтикс. Домакините се намират в добра форма, но имаха мач през изминалата нощ. Гостите са едни от силните отбори на Изток и прогнозирам победа за Бостън Селтикс с хендикап +6.5 точки тук.

Милуоки Бъкс приема Минесота Тимбърлуувс. Домакините са в серия от 5 поредни домакински победи срещу тима на гостите и аз очаквам нова убедителна тук. Моята прогноза е победа за Милуоки Бъкс с хендикап – 6.5 точки.

Денвър Нъджетс посреща Портланд Трейл Блейзърс. Домакините се спечелили 4 от последните си 5 мача у дома срещу Блейзърс и и аз очаквам отново това да се случи. Моята прогноза тук е победа за Денвър Нъджетс с хендикап – 3.5 точки.

Ла Клипърс се изправя срещу Уашинтън Уизардс. След тежката серия, завършила с победа над Лейкърс, тук очаквам умората в редиците на гостите да надделее и прогнозирам солиден успех за домакините с хендикап – 6.5 точки.

Множествен: Загубен
02:00/24 февр.
Кливлънд Кавалиерс - Аталанта Холкс
02:00/24 февр.
Орландо Меджик - Детройт Пистънс
02:30/24 февр.
Бруклин Нетс - Сакраменто Кингс
02:30/24 февр.
Далас Маверикс - Бостън Селтикс
03:00/24 февр.
Милуоки Бъкс - Минесота Тимбърлуувс
05:00/24 февр.
Денвър Нъджетс - Портланд Трейл Блейзърс
05:00/24 февр.
Ла Клипърс - Уашинтън Уизардс
Акумулатор
к:
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0