Права колонка от NBA на Стилиан Георгиев

05:00, 23 февр. 2021

Ла Лейкърс посреща Уашинтън Уизардс. След като домакините са с едва 2 успеха в последните си 5 мача, тук моите очаквания са да изригнат срещу Уизардс. Моята комбинирана прогноза тук е победа за Лейкърс и над 31.5 точки на Леброн Джеймс, като очаквам звездата на домакините да ги изведе до победата с много силно представяне, в отсъствието на Антъни Дейвис.

Далас Маверикс посреща Мемфис Гризлис. Домакините са спечелили 4 от последните си 5 мача, докато гостите са с едва 2 от 5 при гостуванията си. Моите очаквания и прогноза тук са за победа на Далас Маверикс – 1.

Юта среща Шарлът Хорнетс. Един от най – безкомпромисните домакини и лидер Запад среща намиращия се в добра форма състав на гостите. С оглед амбициите на двата тима и моментната форма аз считам, че Юта няма да има проблеми с успеха тук и прогнозирам победа за Джаз с хендикап – 8.5 точки.

Финикс Сънс се изправя срещу Портланд Трейл Блейзърс. Моите очаквания с оглед на добрата форма на двата отбора е за над 222.5 точки и над 31.5 за Деймиън Лилард, като очаквам солидно представяне от звездата на гостите.

Множествен: Загубен
03:30/23 февр.
Далас Маверикс - Мемфис Гризлис
04:00/23 февр.
Финикс Сънс - Портланд Трейл Блейзърс
04:00/23 февр.
Юта Джаз - Шарлът Хорнетс
05:00/23 февр.
Ла Лейкърс - Уашинтън Уизардс
Акумулатор
к:
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0