Права колонка от Лига 1 на Стилиан Георгиев

22:00, 09 ян. 2021

Дижон приема Олимпик Марсилия. Домакините са в серия от 5 поредни домакински мача без победа и са един от най-слабите домакини в лигата. Гостите са едни от най-силните отбори, що се отнася до представянето им извън у дома. Марсилия са спечелили 4 от последните си 5 мача като гост и аз очаквам да го строят отново. Моята прогноза тук е победа за Марсилия – 2.

Ленс среща Страсбург. Домакините са отбелязали във всеки един от последните си 5 мача като домакин, а гостите са съумяли да се разпишат в 4 от последните си 5 визити извън у дома. 5 от последните 5 мача между двата отбора са завършили с попадения и от двата отбора и аз очаквам отново това да се случи. Моята прогноза тук е двата отбора да отбележат :гол – гол.

Монтпелие приема Нантс. Представянето на домакините у дома не е блестящо, но това на гостите е доста по-слабо. Тимът на Нантс е един от най-слабите гости в лигата и е загубил последните си 3 гостувания. Моята прогноза тук е двоен шанс за Монтпелие, като очаквам по-стабилна игра от страна на домакините.

Последният в класирането Ним посреща силно представящият се през този сезон тим на Лил. Отборът на домакините е най-слабо представящият се, що се отнася до мачове у дома и актив в лигата и е в кошмарна серия от 5 последователни загуби у дома. Лил е спечелил последните си 2 визити извън дома и с оглед представянето на двата отбора и тяхната моментна форма аз опаквам успех за тима на гостите. Победа за Лил – 2.

ПСЖ посреща Дижон у дома. След неуспешния дебют на новия си мениджър – Маурисио Почетино, парижани ще са мотивирани за победата срещу тимът на Брест, който е един от слабите гости в лигата и е в серия от 5 последователни загуби като гост на ПСЖ. Моята прогноза тук е победа за ПСЖ – 1.

Рен посреща Лион. Домакините са отбелязали в 4 от последните си 5 мача и в 4 от последните си 5 домакинства. Лион е отбелязал във всеки един от последните си 5 мача, както и във всеки от последните си 5 гостувания. С оглед на добрата форма и на двата отбора, аз очаквам и прогнозирам двата отбора да отбележат :гол – гол.

Множествен: Загубен
22:00/9 ян.
Дижон - Марсилия
22:00/9 ян.
Ленс - Страсбург
22:00/9 ян.
Монтпелие - Нант
22:00/9 ян.
Ним - Лил
22:00/9 ян.
ПСЖ - Брест
22:00/9 ян.
Рен - Лил
Акумулатор
к:
Ще бъде ли печелив залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0