Права колонка от Чемпиъншип на Стилиан Георгиев

17:00, 20 февр. 2021

Ковънтри посреща Брентфорд. Домакините са в много слаба форма, като са загубили 3 от последните си 5 мача и нямат нито една победа през този период. Гостите са 3 победи и 2 загуби, но със сигурност са по-подготвения от двата тима. Брентфорд е спечелил 4 от последните си 5 мача срещу Ковънтри и аз считам, че ще го направи отново. Победа за Брентфорд – 2.

Кардиф посреща Престън. Домакините се намират в прекрасна форма с 4 последователни победи, докато гостите са с победа и 3 загуби през този период. Кардиф е в много по-силна форма от Престън и аз считам, че ще е готов за победата тук. Победа за Кардиф – 1.

Хъдърсфилд среща Суонзи. Лебедите са с 3 победи и само една загуба в последните си 5 мача, докато домакините са с 3 загуби и без победа в този период. У дома Хъдърсфилд е с 4 загуби и без победа в последните си 5 мача, докато Суонзи е с 4 поредни победи като гост
Моята прогноза тук е победа за Суонзи – 2.

Норич приема Родъръм. Домакините са с 4 успеха и без загуба в последните си 5 мача у дома и са спечелили 4 от последните си 5 мача срещу тима на гостите. Моята прогноза тук е победа за Норич, като очаквам да са солидни тук.

Стоук Сити приема Лутън. Двата тима са само с една победа в последните си 5 мача, но Стоук изглежда една идея по-стабилен, що се отнася со реалните очаквания и моментното класиран. Моите очаквания са за тежък мач и победа за Стоук Сити – 1.

Множествен: Загубен
14:30/20 февр.
Ковънтри - Брентфорд
17:00/20 февр.
Кардиф - Престън
17:00/20 февр.
Хъдърсфийлд - Суонзи
17:00/20 февр.
Норич - Родъръм
17:00/20 февр.
Стоук Сити - Лутън
Акумулатор
к:
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласувал 1 човек
Печели 0%
Не печели 100%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0