Права колонка Лига Европа на Йордан Атанасов

22:00, 24 окт. 2019

1. Порто без съмнение е един от фаворитите за достигане до последните фази на втория комерсиален турнир в Европа. Свикнали сме да ги наблюдаваме в Шампионската Лига , но този сезон драконите сюрпризираха неприятно феновете си. Рейнджър е в подем този сезон , като вече се усеща ярко почерка на Стивън Джерард. Шотландците обаче нямат класата да се мерят с Порто особено при гореща атмосфера на Жозе Алваладе. Очаквам Порто да стигне до крайния успех в мача , макар и трудно.

2.Арсенал е един от най-постоянните отбори в Лига Европа и това се дължи най-вече заради Унай Емери , който е специалист в този турнир. Лондончани загубиха миналия сезон финала от Челси , сега отново ще се стремят към Купата в турнира. Всичко друго освен 1ца ще бъде огромна изненада в този мач на Емиратц.

3. Спортинг се намира в криза и това ясно се видя в кошмарното отпадане на отбора за купата на Португалия , драконите допуснаха да ги изхвърли 3то дивизионен отбор. Обстановката при гранда от Лисабон е много нажежена и със сигурност ще се опитат да си изкарат цялата ярост на Розенборг. Очаквам категорична победа на домакините.

Множествен: Загубен
19:55/24 окт.
Порто - Глазгоу Рейнджърс
22:00/24 окт.
Арсенал - Витория Гимараеш
22:00/24 окт.
Спортинг - Розенборг
Акумулатор
к:
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0