Права колонка Италия Серия Ц

21:45, 23 окт. 2019

Италия Серия Ц , ГРУПА С :
1. Катания е добре познат отбор , който се свлече , чак до последното ниво професионален футбол в страната. Домакините от Сицилия , до-момента са безкомпромисни , като домакин , като от 5 мача имат победи проблема при тях са гостуванията , сега имат удобен съперник за нова победа.

2. Потенца са лидер в Група С , отбора се представя много добре , като сега имат съперник , който отнася средно по 3 гола при визитите си. Всичко друго освен победа за домакините тук ще бъде изненадващо

3. Бари без съмнение е най-голямото име в Група Ц. Отбора е собственост на ДеЛаурентис , който успя да съживи Наполи само за няколко години. Сега филмовият магнат се е заел да върне Бари в елита на Италия възможно най-бързо. Коефицента за тяхна победа е изключително висок и го препоръчвам за сингъл мач на 1ца. В Бари има няколко много добре познати имена , като най-яркото от тях е доскорошния голмайстор на СПАЛ , Мирко Антенучи. Катандзаро няма възможнистите да се мери с Бари при тези обстоятелства.

4. В група Б е отбора на Сиена , който е достатъчно добре познат. Тосканците против на всякаква логика се представят изключително неубедително , като домакин а същевременно , като гост печелят. Очаквам Сиена да се стабилизира пред своя публика и минимум да вземе точка , като ще го застраховам с двоен шанс 1Х вместо права 1ца , която е много логична

5.В последния мач от колонката , лидера в група Б Падова ще се стреми да спре серията си от 2 поредни загуби с които развали малко доброто си представяне. Гостите от Самбенедето дел Тронто са много корав съперник , така , че Падова трябва да внимава с тях. Затова избирам двоен шанс 1Х.

Множествен: Загубен
21:45/23 окт.
Катания - Бишелие
19:30/23 окт.
Потенца - Кавезе
21:45/23 окт.
Бари - Катандзаро
21:45/23 окт.
Сиена - Пианезе
21:45/23 окт.
Падова - Самбенетезе
Акумулатор
к:
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0