Португалия – Северна Македония: Прогноза за плейоф за Световно първенство на Стефан Ралчев

21:45, 29 мар. 2022
Играе в
Стефан Ралчев е спортен журналист с над 15-годишен опит, а в момента е главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги. Експерт е в прогнозите за български и международен футбол, както и европейския баскетбол. Той дава своята прогноза за плейофа за Световното първенство Португалия – Македония.
Единичен: Загубен
Квалификации за световно първенство
21:45/29 мар.
Португалия - Северна Македония
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Стигнахме и до последните мачове за класиране на Световното първенство в Катар. В единия от плейофите ще играят Португалия и Македония.

Само преди няколко дни футболна Европа бе шокирана от македонците. Комшиите като първи пичове отидоха и отстраниха Италия като гост с гол в 92-ата минута. Настанаха всенародни тържества в съседна Македония. И сега отборът се готви за нов подвиг срещу Роналдо и компания…

bwin бонусите за спортни залози

Ако и това се случи, според мен това ще бъде подвиг вероятно доста по-голям от този, който нашият национален отбор направи на Парк де Пренс 1993 година. Защото в случая тук Македония играе последователно с Италия и Португалия, за да стигне до Катар.

Но аз си мисля, че македонците имат около 10% шанс да направят чудо. Домакините просто ще вземат своето, няма да подценят ситуацията.

Начален бонус
100% до 222 лева Начален бонус от bwin
Букмейкърът Bwin спортни залози предлага Бонус за своите нови клиенти в размер на 100% до 222 лв. Изисква се нова регистрация в b win!
2506 1
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари