Портланд – Пеликанс прогноза от НБА на Стефан Ралчев

05:30, 19 ян. 2019
Играе в
Много любопитен мач. След малко ще ви кажа защо и ще се аргументирам с прогноза. Портланд приема Ню Орлиънс Пеликанс.

Ако погледнете класирането, веднага ще видите огромната разлика между двата тима. Портланд е на четвърто място на Изток с общ баланс 27/19, а Пеликанс е далеч назад с 21/24. Портланд у дома е 19/7, а Пеликанс като гост има баланс 6/18. Ето от тук може сами вероятно да си направите изводите. Пеликанс не е от най-добрите гости, да не кажем, че има едни от най-лошите показатели в цялата лига при мачовете си навън.

Прогнозата ми е твърдо победа за Портланд с коефициент 1.71 от Palms Bet. Честно да ви кажа, когато разглеждах мачовете от идната нощ, веднага се спрях на този заради високия коефициент. Рядко се срещат подобни добри възможности. 

А Портланд смея да твърдя, че е доста убедителен домакин и няма да има проблеми с опонента си. Въпреки че пак ви обръщам внимание на видимия подем в играта на Пеликанс. Видя се и при гостуването на Голдън Стейт, което те загубиха със 140:147.

Аз обаче давам отново предпочитанията си на Деймиън Лилард, СиДжей Маккалъм и особено Юсуф Нуркич. Това трио мисля, че може да се справи с колебливия гост.

Единичен: Спечелен
НБА, редовен сезон
05:30/19 ян.
Портланд - Ню Орлиънс Пеликанс
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласувал 1 човек
Печели 100%
Не печели 0%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
Exclusive
100% до 220 лева Начален бонус Спорт от Palms Bet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Palms Bet предлага следната оферта на своите нови клиенти – 100% до 220 лв. бонус (Палмс Бет е партньор на БР и бонусът е 220 вместо нормалните 200 лв.) за спорт. Нужна е регистрация и депозит през сайта на Букмейкър Рейтинги.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0