Портланд – Минесота прогноза от НБА на Стефан Ралчев

05:00, 09 дек. 2018
Играе в
Портланд приема Минесота в един от най-напечените мачове в нощта на събота срещу неделя. А ето и моята прогноза.

Портланд е с баланс 14/11, докато Минесота пристига с баланс 13/12 – тоест, виждате, че и двата тима са доста колебливи.

Не така обаче стоят нещата, когато става въпрос за домакинствата на Портланд. Много малко отбори са пред Трейлблейзърс като баланс у дома, а техният е 9/4. Докато Минесота се представя отчайващо като гост – само две победи от десет мача.

Така моята прогноза е победа за Портланд, която към този момент е оценена от Ефбет с 1.80. Възползвайте се от този висок коефициент без никакъв хендикап или допълнителни условия, просто победа на домакините, която смятам, че ще се получи.

Да, Портланд загуби три от последните си четири мача, но два от тях бяха гостувания. В последната си среща бе победен категорично Финикс. Ако доброто взаимодействие между Маккалъм и Лилард продължи, гостите няма да имат особен шанс. А винаги добавям и присъствието на центъра Юсуф Нуркич в подкошието на Портланд, което е от изключителна важност.

Минесота започва тежка серия от четири поредни гостувания. До сега тимът имаше четири поредни мача у дома, от които спечели три и вдиша малко свеж въздух. При гостуванията обаче нещата не стоят по начин, по който им се иска.

Да, Минесота спечели последните си две гостувания, но го направи срещу два от най-слабите отбори – Кливланд и Бруклин. Така че този път очаквам да срещнат много по-сериозна стена и домакините от Портланд да надделеят…

Ясно е, че Минесота разчита твърде много на подкошието заради наличието на Карл Антъни Таунс. Андрю Уигинс дърпа конците на гардовата линия. Прави впечатление обаче, че треньорът има сравнително къса ротация на резервната скамейка, която може да му създаде проблеми не само в този мач, а и през целия сезон. Освен Дарио Шарич и Дерик Роуз, останалите сякаш играят почти маргинална роля от скамейката…

Единичен: Спечелен
НБА, редовен сезон
05:00/9 дек.
Портланд - Минесота
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0