Портланд – ЛА Лейкърс прогноза в дебюта на Леброн Джеймс

05:30, 19 окт. 2018
Играе в
Ето че дойде и този момент, който всички фенове на баскетбола очакват с трепет и вълнение. Леброн Джеймс дебютира за ЛА Лейкърс в нощта на четвъртък срещу петък в 05:30 часа българско време. „Езерняците“ гостуват на Портланд, а ето и моите очаквания и прогноза за двубоя.

Така се случи в календара, че Лос Анджелис Лейкърс гостува на Портланд в мача на откриването на новия сезон и за двата тима. Разбира се, основната тема на двубоя, както и на целия сезон вероятно, е присъствието на Леброн Джеймс в Лейкърс. И по-точно – ще успее ли да покаже Леброн, че не е стар…

Нека ви припомня, че Леброн се раздели с Кливланд и се премести в Лейкърс. А тимът има доста интересен състав, част от който са Джавел Макгий, Ражон Рондо и Ланс Стивънсън – играчи, които са по-скоро в графата опитни и ветерани и трябва да помагат на такива като Лонзо Бол и Брандън Инграм, например. Леброн е някъде по средата – той разделя ветераните и младоците…

Мачът е много интересен и от друга гледна точка. Много е важно Леброн дали щ е подходи с нужната мотивация за двубоя. Това ще бъде първа негова среща не само за Лейкърс, но и на Запад.

Горе долу същото важи и за Дамян Лилард от Портланд – лидера и сърцето на този отбор. Въпреки че е безспорният лидер на тима Лилард не изигра най-добрия си минал сезон, според специалистите имаше още какво да даде от потенциала си.

Дълго обмислях какво да ви предложа за този мач. Букмейкърите фаворизират доста отчетливо Портланд, като коефициентът за победа на Лейкърс стига до 2.40-2.50. На този етап мисля да започнем с един хендикеп +7,5 точки за Лейкърс. Смятам, че дори и да загубят „езерняците“ няма да го направят с голяма разлика и ще бъде до 7,5 точки. Коефициентът в Ефбет за този пазар е 1.50 – никак не лош, а и е с доста малък риск.

Изкуших се и ще направя и втора прогноза, а тя е победа за Лейкърс. Отново в „Ефбет“ тя е оценена с гръмкия коефициент 2.45. Единственият ми аргумент за подобен изход на срещата е дебютът на Леброн Джеймс и неистовото желание, което той би трябвало да има да спечели още първата си среща. Баскетболните фенове много добре знаят и познават същността на Леброн, той няма да се откаже да загуби първата си среща, след като е очакван като месия в Лос Анджелис.

Единичен: Загубен
НБА, редовен сезон
05:30/19 окт.
Портланд - ЛА Лейкърс
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Единичен: Загубен
НБА, редовен сезон
05:30/19 окт.
Портланд - ЛА Лейкърс
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Към сайта
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0