Портланд – Клипърс прогноза от НБА на Стефан Ралчев

04:00, 26 ное. 2018
Играе в
Портланд приема Клипърс в понеделник рано сутринта българско време. Ще прогнозирам двубоя и ще кажа няколко думи за ситуацията в двата отбора.

След 6 поредни гостувания Портланд се завръща у дома и очаквам да се представи добре. Дори да победи, но съм леко притеснен, тъй като и Клипърс не играе никак лошо като гост. Затова се насочих към любимия си пазар за общ брой точки в двубоя.

Прогнозата ми е над 222,5 точки в мача, което към този час е с коефициент 1.65. Това не е никак лошо, а и смятам, че маркетът крие нисък риск. Портланд бележи средно по 117,7 точки у дома, а Клипърс се разписва средно по 118 точки навън  😯 , което няма как да не ме накара да избера въпросния пазар.

Продължава доброто взаимодействие между лидерите на Трейлблейзърс Деймиън Лилард и СиДжей Маккалъм, както и не забравяме приносът на центъра Юсуф Нуркич към успехите на тима напоследък. Като че ли обаче с това се изчерпва общо взето потенциала на тима и в по-далечно бъдеще късата скамейка и малка ротация може и да се окаже проблем.

Докато Клипърс имат десетина души, които получават минути, естествено, някои с доста по-сериозни функции, като Данило Галинари, Тобиас Харис и други.

Единичен: Загубен
НБА, редовен сезон
04:00/26 ное.
Портланд - Клипърс
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0