Портланд – Бостън Селтикс прогноза от НБА на Стефан Ралчев

04:00, 12 ное. 2018
Играе в
Портланд приема Бостън Селтикс в мач, който крие доста неизвестности. Една от тях е дали гостите ще успеят да се противопоставят на домакините и да си тръгнат с успеха. Струва ви се доста изненадващо, но като нищо може да се случи…

Портланд е с 9 победи и 3 загуби от началото на сезона и е един от лидерите на Запад, като отстъпва единствено на Голдън Стейт (11/2). Портланд постигна и три поредни победи, което накара букмейкърите да ги определят категорично за фаворити срещу Бостън Селтикс. Гостите пристигат от позицията на 4-ти на Изток с баланс (7/5) и три загуби в последните четири мача.

Прогнозата ми е, че Портланд ще постигне поредния си успех. Това е шестото поредно домакинство за тима от серията домакински мачове, като до момента спечели 4 и загуби само едно – от Лейкърс. След това следват 6 поредни гостувания и със сигурност Портланд ще изстиска максимално серията вкъщи, за да тръгне с хубав баланс на път.

Лилард бележи средно по 21,4 точки, а Си Джей Макалъм добавя средно по 21,9 точки. В последните срещи и центърът Юсуф Нуркич се разигра. И ако преди имаше по 13 точки и 9,5 борби, сега увеличи КПД-то си на 17,2 точки и 10,3 борби.

Единствената слабост, ако може да я наречем, е това, че Портланд не движи достатъчно добре топката. Отборът разчита предимно на соловите акции на лидерите си, което в един момент ще се окаже пагубно. А Бостън умее да играе точно срещу такива отбори, които не разиграват топката.

Въпреки това си мисля, че Портланд ще надделее в двубоя, като гардовете Дамиан Лилард и Макалъм този път ще имат помощ от останалите най вече в лицето на босненеца Нуркич.

Единичен: Спечелен
НБА, редовен сезон
04:00/12 ное.
Портланд Трейлблейзърс - Бостън Селтикс
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0