Портимомензе – Бенфика прогноза от Португалия на Ники Александров

22:15, 02 ян. 2019
Играе в
Изцяло по примера на англичаните и в Португалия вече няма абсолютно никаква пауза около Коледа и Нова година. Разбира се, не с такъв чак интензитет. Първенството се подновява още на 2 януари, този мач е с начало 22,15 часа.

В края на 2018 се изиграха и последните мачове от турнира за Купата на Лигата в Португалия, където и трите гранда успяха да вземат първите места в своите групи и да се класират в полуфиналната фаза. Тези мачове бяха и лека поддръжка на ритъма преди отново да се премине към шампионатните двубои.

Иначе в момента тече голямо гонене на върха между Порто и Бенфика. Двата отбора са в повече от добри победни серии – тази на Порто е седем мача, тази на Бенфика – „само“ пет. Разликата в точките е четири в полза на „драконите“. Подобни ситуации не са изненада за Португалия, което означава, че всяка грешна стъпка може да бъде далеч по-тежка отколкото на други места.

И все пак да не забравяме, че Бенфика в момента е втори само защото в последния кръг другия гранд Спортинг Л, със също така дълга победна серия загуби от Витория и сдаде това второ място.

Портимонензе е в средата на таблицата, като любопитното за него до момента е, че почти няма равни резултати – или загуби – шест на брой или победи – също шест. Няма да е изненада евентуално равенство именно този път срещу Бенфика, но все пак ще заложим на двойката – победа за по-опитния тим.

Коефициентът за 2 в този мач е 1,60 – сравнително скромен, но в Португалия реалностите са такива. Там много рядко големите грешат. А и все си мисля, че Бенфика ще опита да стартира подобаващо годината и най-малкото ще продължи да търси докрай победите в подобни срещи докато е в битката за титлата.

Единичен: Загубен
Португалия, Примейра лига, 15 кръг
22:15/2 ян.
Портимонензе - Бенфика
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0