Полша – Португалия, Израел – Шотландия прогноза в комбо залог от Лига на нациите

21:45, 11 окт. 2018
Играе в
Ето, че Лига на нациите се завръща и моята успеваемост вероятно ще се срине тотално. Нямам си ни най-малка представа как ще се развият идните мачове. Някои селекции играят далеч от потенциалните си възможности, докато други се раздават максимално. Все пак реших да комбинирам два залога, които ми се струват удачни, а и оправдани. Още тук ви споделям, че не бива да им се нахвърляте с високи суми. Действайте по-разумно и не се впускайте в преследване на дивото.

Полша – Португалия

Първата среща, която ще разгледам, идва от Хожув. Именно там Полша ще посрещне следващия си съперник в новия европейски турнир. Задачата е една – победа, но дали реално ще бъде изпълнена, надявам се. Ще потърся двоен шанс 1Х, а причините за тези мои действия не са продиктувани само от предчувствие. Ако Полша се цели в спечелване на групата, то домакинските мачове са задължителни. А и знаем, че когато националите не играят в столицата, получават далеч по-голяма подкрепа. Поне у нас е така, надявам се и жителите на Хожув да изпълнят красивия 55-хиляден стадион.

Най-голямата причина за тази моя прогноза е липсата на Кристиано Роналдо. Неговото отсъствие създава тягостно настроение в тима, а и празнотата в предни позиции неимоверно затруднява съотборниците му. Те трудно се справят сами и това си пролича в сблъсъка с Италия. Макар “мореплавателите” да спечелиха срещата, това се случи и благодарение на късмета. Този път едва ли ще ги покрие, а и хиксът им изглежда достатъчен. Както вече споменах, вярвам, че Полша няма да изгуби това домакинство, а ставката за подобно събитие е 1,50 в родния Ефбет.

Израел – Шотландия

Поглеждам към среща, противопоставяща тимове от нашата черга. В Тел Авив, Израел посреща Шотландия единствено с мисълта за победа. Всичко друго ще доведе до огромни сътресения в клуба и ще се обезсмисли по-нататъшното му участие в надпреварата. В битките на национално ниво знаем, че домакинът винаги е с предимство, независимо от формата, класата и други фактори. Така, че тук съм заедно с израелци и ще им се доверя. Отново търся двоен шанс 1Х, което е придружено от 1,45 в Ефбет.

В първата среща Израел загуби злощастно от Северна Ирландия с 0:3, което със сигурност е довело до негативно настроение и много критични коментари, насочени към федерацията на Израел. Разбира се, едва ли подобна критика е незаслужена, особено, когато имаш само един успех в последните си 10 мача и той е дошъл срещу Лихтенщайн. Шотландският тим също не може да се похвали с кой знае какви постижения. Да, вярно е, че отборът не се справя лошо в официалните мачове, но поглеждайки към статистиката, откривам четири загуби само през тази година.

Е, равенството вероятно устройва и двата тима, но все пак нека да дадем леко предимство за домакините, които ще са мотивирани в търсене на първи успех от толкова много време. Аут за гостите е голямата им звезда Лей Грифитс, което донякъде улеснява задачата на моя залог.

Множествен: Загубен
Лига на нациите
21:45/11 окт.
Полша - Португалия
Лига на нациите
21:45/11 окт.
Израел - Шотландия
Акумулатор
к:
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0