Пяст Гливице – Погон Шчечин: Прогноза и коефициенти от Полша

18:30, 04 авг. 2019
Играе в
Отправяме се към Полша, където предстои зрелищен сблъсък между Пяст Гливице и Погон Шчечин. Срещата е в неделя вечер от 18:30 часа.
Единичен: Загубен
Полша, Екстракласа
18:30/4 авг.
Пяст Гливице - Погон Шчечин
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласувал 1 човек
Печели 100%
Не печели 0%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

През настоящия сезон Погон ще бъде основен претендент за местата, даващи право на участие в евротурнирите. Окомплектоваха силен състав, който стартира сезона с две победи. Предходната обаче стана факт след драматичен завършек, тъй като дузпа на Арка Гдиня при 1:0 в добавеното време бе отменена след намесата на ВАР. Въпреки това Погон заслужава аплаузи за представянето си и ми се струва, че топ 6 ще бъде минималната цел пред тях.

Домакините претърпяха срамно отпадане от Лига Европа, след като загубиха визитата си на Рига. Така, с по-малко попадения на чужд терен Пяст Гливице напусна европейската сцена и ще отправи поглед към случващото се в местния шампионат. Сезонът не стартира по желания начин в полската Екстракласа, тъй като спечелиха само 1 точка след изиграването на първите два кръга.

Пяст е по-подготвеният отбор, но същевременно по-измореният отбор, поради участието в 7 официални срещи от началото на сезона. Факт е, че всяка една от тях бе съпътствана от голове в двете врати, какъвто ще е залогът ми за идния сблъсък. Серията от резултатни двубои за тима от Гливице ще продължи, а съперникът също позволява подобен развой.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0