Петра Квитова – Елина Свитолина прогноза от турнира в Сингапур на Анна Чекветадзе

12:00, 21 окт. 2018
Започва заключителният турнир в женската тенис асоциация, който се провежда в Сингапур. Част от него са най-добрите състезателки. Ето я срещата между Петра Квитова и Елина Свитолина, а прогнозата е на бившата №5 в световната ранглиста и експерт от екипа на Букмейкър Рейтинги Анна Чекветадзе.

Не бих казала, че двете момичета са в най-добрата си форма именно за този важен и престижен турнир в края на сезона. Петра не е имала добро представяне от доста време насам. По време на турнирите в Азия тя губеше почти постоянно. Нека видим как ще се справи сега в Сингапур…

Що се отнася до Елина Свитолина, тя също имаше отстъпление в резултатите напоследък. Поражения от Соболенко и особено от Крунич и Ванг най-добре характеризират състоянието на Свитолина. Миналата година тя не успя да се справи добре в Сингапур, вероятно тази година ще търси по-добро представяне и нещата ще се получат.

Квитова традиционно е много труден противник за Свитолина. Елина не може да се справи със скоростта на Петра. Седем поредни мача и седем поредни победи за чехкинята. Мисля, че ще има осма такава освен ако Петра не направи много непредизвикани грешки. Обикновено Петра Квитова минава напред в този турнир, така че моята прогноза е победа в нейна полза.

Единичен: Загубен
УТА финали в Сингапур
12:00/21 окт.
Петра Квитова - Елина Свитолина
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0