Перуджа – Лубе Чивитанова: Волейболна прогноза и залог от Стефан Ралчев

21:30, 14 май 2019
Играе в
Това е последният мач №5 от финала за титлата във волейболното първенство на Италия. Един срещу друг се изправят шампионите от Перуджа и Лубе Чивитанова.

Двата отбора си размениха по две победи и във вторник вечерта Перуджа приема петата среща, която ще определи шампиона в Италия.

Всички букмейкъри категорично фаворизират домакина Перуджа. За Цветан Соколов и съотборниците му от Лубе Чивитанова остава шанса като гости да поднесат изненадата и да детронират шампионите в собствената им зала.

Треньорът Лоренцо Бернарди отново мечтае за втори пореден шампионски трофей начело на Перуджа и като че ли наистина е много близо до него. Перуджа играе изключително силно у дома и вече 2 години няма загуба в собствената си зала.

За мен е изключително трудно да прогнозирам кой ще е победител, но пък затова ви предлагам Перуджа да спечели първия сет за коефициент 1.55 от Efbet.

Лубе Чивитанова изпитва сериозни затруднения в решаващите срещи с Перуджа. Миналата година сценарият бе абсолютно същия, като финалите влязоха в пети мач, който домакините от Перуджа спечелиха отново в собствената си зала.

Единичен: Спечелен
Италия, финал, Мач №5
21:30/14 май
Перуджа - Лубе Чивитанова
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0