Панахайки – ПАОК прогноза за Купата на Гърция на Ники Александров

17:00/08 ян.
Играе в

Двубой, който би трябвало да е празник за домакините – отбор от втора дивизия среща лидера в елита. Мачът е от програмата във вторник и е предвиден с начало 17.00 часа.

Очаквано Панахайки ще поиска да покаже мускули пред противника. Въпросът е доколко ще успее и доколко ПАОК ще му позволи. Уви и тук реваншът в Солун след две седмици дава голяма предварителен уклон на крайната развръзка.

Все пак този етап на турнира, неговият регламент, както и примерите от много други държави вдъхва с една идея повече смелост на домакините. В техните редици се подвизава и Антон Карачанаков, който ако няма проблеми с контузия, би трябвало да получи доверие именно в двубоите за купата. Панахайки дори не е сред лидерите във втората лига на Гърция, но това в случая не е от голямо значение.

Може да се очаква и известно подценяване в редиците на ПАОК – безспорният хегемон този сезон, който има само едно равенство до момента в първенството и едва ли нещо друго ще се случи в края на надпреварата, освен титла за черно-белите.

Защо ПАОК аристократично да не отпусне един гол в полза на Панахайки? Опцията и двата отбора да отбележат гол е оценена с коефициент 3,25. Това е най-смелото ми предложение за мачовете през седмицата, но е съвсем логично обосновано. Нека да опитаме.

Единичен: Спечелен
Купа на Гърция
17:00/8 ян.
Панахайки - ПАОК
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласувал 1 човек
Печели 100%
Не печели 0%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Начален бонус
100% Бонус отваряне на сметка от Bet365

Bet365 предлага следната оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка. Нужна е регистрация и депозит.

За да се класирате за този бонус:

 1. Регистрирайте нов акаунт в Бет365
 2. Полето Бонус код при регистрация няма нужда да бъде попълвано (обновено: 27.11.2018) – Bet365 промениха политиката си спрямо предлаганите бонуси и вече не е нужно да попълвате промо код, за да се възползвате от офертата.
 3. Депозирайте средства в сметката си
 4. Влезете в меню Клиенти -> Оферти -> Налични оферти и кликнете върху бутон Изискай. Бонусът ще се зареди по сметката Ви.
 5. За да можете да го използвате е нужно 1 път да заложите напълно първоначалния си депозит на поне 1.50 коефициент.
 6. След като превъртите 3 пъти стойността от сумата на депозита и бонуса, ще можете да извършите теглене.

✔ За разлика от първоначалните бонуси на други букмейкъри, вие запазвате и самия бонус, а не само печалбата от залозите направени с него. Също така можете да залагате и на пазари с коефициент под 1.50, като ще получите печалбите си, просто тези залози няма да се зачитат в условието за превъртане на бонуса.

Важно: Не трябва да използвате методи Skrill, Neteller и Skrill 1-Tap за квалифициращия Ви първи депозит, в противен сличай няма да се класирате за 100% Бонус Нова сметка.

Ако все пак сте направили Вашия първи депозит чрез някои от методите по-горе, е нужно да направите нов депозит чрез позволен метод за плащане и ще можете да се възползвате от офертата.


Правила и условия на промоцията:

 • До 7 дни след квалифициращия първи депозит е нужно да изискате своя бонус
 • Сумата на депозита и бонуса трябва да се превърти 3 пъти на коефициент не по-нисък от 1.50, за да можете да теглите (в секция Оферти можете да следите прогреса по изпълнението на условието)
 • Условието за превъртане на офертата трябва да бъде изпълнено до 90 дни
 • Залози на пазари Азиатски Хендикап и Гол Линия няма да бъдат зачетени в изискването за превъртане.
 • Важат мининални коефициенти, ограничения за залози и методи за плащане. Печалбата изключва Кредити за Залози. Важат срокове и условия.

Моля, прочетете пълните условия на сайта на букмейкъра преди да се възползвате от офертата.

Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0