Палестина – Австралия прогноза за Купата на Азия на Ники Александров

13:00, 11 ян. 2019
Играе в
Мач от втория кръг на груповата фаза на турнира в ОАЕ. Той се явява последен шанс за шампиона да спаси резила още в групата си. Двубоят е в петък от 13.00 ч.

В голяма степен изненадващо тоталният фаворит Австралия се препъна на старта с 0:1 срещу Йордания. Разбира се, все още няма нищо фатално, тъй като две победи до края биха могли да донесат на актуалните азиатски шампиони класиране напред, а нататък вече Австралия отново да разгърне мощта си и тази загуба в първия мач бързо да бъде забравена.

Но при всички положения сега всичко трябва да се изсипе върху Палестина. Обръщам внимание обаче на този отбор. В първото си участие в турнира палестинците вкараха само един-единствен гол, регистрираха логично три загуби. Тук обаче още в първия си мач срещу далеч по-опитния тим на Сирия постигнаха 0:0 – първа историческа за тях точка в надпреварата. Това няма как да не донесе допълнително самочувствие и мотивация, дори и срещу солиден тим като австралийския.

Като цяло и в контролите последните месеци Палестина показва сравнително бързо израстване. Това като цяло би трябвало да означава, че на Австралия няма да е никак лесно, както може би предварително се смята. Според мен няма да е як бой по палестинската гърбица, напротив. Може би Австралия все пак ще вземе своето – победа, но тя ще дойде по-скоро пестеливо и без гръмки изяви.

Правя много трудно, също така в голяма степен рисковано предложение – под 2,5 гола в мача. Коефициентът не е драстично висок – 1,95, което в голяма степен доказва теорията, че според специалистите също Палестина далеч не е брашнен чувал на това първенство, както бе на дебютното преди четири години.

Коефициентите са валидни към датата и часа на публикуване на материала (09.01.2019/12:50 часа)

Единичен: Загубен
Купа на Азия, групова фаза
13:00/11 ян.
Палестина - Австралия
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
100% Бонус отваряне на сметка от Bet365 (18+ | Важат правила и условия)
Bet365 предлага следната НОВА оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка (до 100 лв кредити за залози). Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0