Онсе Калдас – Бояка Чико : Прогноза на Йордан Атанасов

23:00, 27 мар. 2021

Колумбия Примера-А ( Апертура ) 14-ти кръг :

Онсе Калдас заемат незавидното за тях 17-то място с едва 9-точки и една единствена победа от началото на новото първенство и се намират в серия от 9-поредни мача без победа в елита на Колумбия.

Бояка Чико заемат 15-то място и в последните си 3-мача спечелиха 7-пункта , което е най-доброто им постижение от началото на кампанията.

Онсе Калдас са един от стожерите в Колумбийския клубен футбол , освен това отбора заедно с гранда Атлетико Насионал могат да се похвалят , като единствените колумбийски отбори до-момента печелили най-авторитетния турнир в Южна Америка ( Копа Либертадорес ) .

В последните 9-мача на Онсе , нямаше повече от 2-попадения и това ясно показва слабостите на тимът в атака , които са такива заради значително намаления им бюджет през тази кампания.

Любопитно е да се отбележи , че в тимът на Онсе се подвизава миналия през Лудогорец колумбийски плеймейкър Себастиян Ернандес.

Бояка се намират в безпрецедентна серия от 28-поредни гостувания без успех , като в тях загубиха 25-срещи и , като цяло са един от най-скромните отбори в Колумбия.

Исторически Онсе доминира изцяло над предстоящия си съперник , като в тази среща предлагам комбо залог от 1Х с Под 2.5 гола , като очаквам Онсе да бъдят по-активния отбор , но дори да стигнат до-победата да няма повече от 2-попадения в Манисалес.

Единичен: Загубен
23:00/27 мар.
Онсе Калдас - Бояка Чико
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари