Олимпиакос – Жалгирис прогноза от Евролигата на Стефан Ралчев

21:30, 29 мар. 2019
Играе в
И още един мач, който е с пряко отношение към борбата за заветните места в Топ 8 в края на редовния сезон. Един срещу друг в Пирея излизат Олимпиакос и Жалгирис.

Олимпиакос е 14/14, а Жалгирис е зад него с 13/15. Олимпиакос прави много колеблив сезон или поне втората част от него и заради резултатите се стигна до това да трепери за класирането си в Топ 8. И е много вероятно дори и да победи отново да не намери място в плейофите.

Жалгирис от друга страна винаги е бил с гореща публика и много добри играчи, но с по-ограничен потенциал. Но пък момчетата на треньора Шарунас Ясикевичус записаха четири поредни победи и изведнъж съживиха шансовете си да си промушат към плейофите. Но дори и да не стане, не съм сигурен, че ще е невиждана драма – просто е ясно, че този сезон Жалгирис все още не е готов да атакува по-челно място.

Прогнозата ми за този двубой е твърда победа на Олимпиакос. Получаваме коефициент 1.50 от Winbet. Знам, че не е висок, но пък е почти сигурен. Дори аз мисля да пробвам този мач в комбинация с още един-два, които са по-сигурни в един комбо залог с повече пари.

Олимпиакос просто няма право накъде да отстъпва повече. Дейвид Блат е толкова скъп треньор и толкова се възлагаха надежди на него в Пирея, че ще бъде абсурдно да бъдат пропуснати плейофите. Въпреки че пак обръщам внимание – не всичко вече зависи от Олимпиакос.

Но по-скоро отборът трябва да спечели последните си два мача и то срещу удобни противници – срещу Жалгирис и Дарушафака и след това да се моли Олимпия Милано да стъпи поне веднъж накриво, за да го изпревари в класирането и да се добере до Топ 8.

Единичен: Загубен
Евролига, редовен сезон
21:30/29 мар.
Олимпиакос - Жалгирис
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0