Олимпиакос – Истанбул: Прогноза и коефициенти от Шампионската лига

21:30, 13 авг. 2019
Играе в
Ще прогнозирам и реванша между Олимпиакос и Истанбул ББ, тъй като първият двубой между двата тима ми направи страхотно впечатление.
Единичен: Спечелен
Шампионска лига
21:30/13 авг.
Олимпиакос - Истанбул ББ
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

За първата среща бях подготвил две по-нестандартни предложения, но едното от тях се оказа непечелившо. Всъщност единствено липсата на късмет възпрепятства неговото изпълнение. Турският тим получи дузпа в 92-та минута, която обаче бе пропусната от Един Виска. Също така трябва да отчетем, че домакините играха с човек по-малко над 15 минути, след като Ирфан Кахведжъ получи втори жълт картон.

Дори и да бяха вкарали в Истанбул, щяха да се нуждаят от гол в Пирея, затова не бива да униват и да се поддават на емоциите. Истанбул ББ има своите шансове срещу Олимпиакос стига да ги използва правилно. Направи ми впечатление в първия двубой, че Фарук Чакър остави на пейката Демба Ба, Елжеро Елиа, Волкан Бабаджан и Карим Фрай. Все опитни състезатели, които биха допринесли значително в европейските мачове.

Гръцкият тим е по-опитен, има зад гърба си стотици важни сблъсъци, а и разчита на по-сериозна подкрепа от трибуните. В Гърция ще бъде ад за Истанбул Башакшехир, което логично носи по-ниски коефициенти за победа на Олимпиакос.

Ставката за знак 1 варира около 1,90, докато успехът на турците е оценен с близо 4,00. Няма обаче да се насочвам към прогнозиране на краен изход, а отново ще заложа на по-необичаен подход.

Спирам се на залог за ъглови удари. Според мен линията от 8,5 ъгли ще бъде преодоляна, независимо от развоя на срещата. Ако гърците реализират ранен гол, това още повече ще засили турското нападение и респективно – гол на Башакшехир ще пренесе действията в тяхната половина.

За любителите на статистиката ще спомена, че в първия мач бройката на корнерите бе 12, като 11 от тях бяха изпълнени пред вратата на Олимпиакос.

Съгласни ли сте с прогнозата? Напишете какво мислите в полето за коментари по-долу

Начален бонус
100% Бонус отваряне на сметка от Bet365 (18+ | Важат правила и условия)
Bet365 предлага следната НОВА оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка (до 100 лв кредити за залози). Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0