Олдъм – Сътън: Прогноза от Лига Две на Стефан Ралчев

21:45, 22 мар. 2022
Играе в
Стефан Ралчев е спортен журналист с над 15-годишен опит, а в момента е главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги. Експерт е в прогнозите за български и международен футбол, както и европейския баскетбол. Той дава своята прогноза за двубоя от английската Лига 2 Олдъм – Сътън.
Единичен: Загубен
Лига Две
21:45/22 мар.
Олдъм Атлетик - Сътън Юнайтед
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Още един мач от Лига 2 на Англия във вторник вечер. Този път Олдъм приема Сътън в мач, в който домакините от Олдъм водят  битка за оцеляване. Истината е, че ще им бъде трудно, тъй като са предпоследни в класирането с 31 точки, на 3 от спасителната зона. На практика шансовете за спасение пред Олдъм са налични, обаче отборът нареди 4 поредни загуби и общо шест двубоя без победа.

Bwin регистрация

Сътън е в серия от 3 двубоя без победа, но е на 9-то място. Нямам идея какви са амбициите на отбора, обаче от класирането е видно, че е само на 3 точки от зоната за плейофите. Дали Сътън има въобще потенциал да влезе в Топ 6 – нямам идея.

Обаче отново съм на мнение, че желанието за спасение е в пъти по-голямо от гонене на 6-то място и участие в плейофите. Убеден съм, че ако имат чисто спортно техническите качества, Олдъм със зъби и нокти ще се опитва да печели точица по точица, за да не изпадне и от тази дивизия.

Начален бонус
100% до 222 лева Начален бонус от bwin
Букмейкърът Bwin спортни залози предлага Бонус за своите нови клиенти в размер на 100% до 222 лв. Изисква се нова регистрация в b win!
2499 1
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари