Оклахома – Портланд прогноза от НБА на Стефан Ралчев

03:00, 12 февр. 2019
Играе в
Много интересен мач, който противопоставя Оклахома Сити Тъндър на Портланд. Двубоят е в понеделник срещу вторник вечерта и ето моите очаквания за него.

Срещат се третият срещу четвъртия на Запад. Като Оклахома има сериозно предимство от три победи повече от противника си. У дома Сити Тъндър са 19/7, като постигнаха пет поредни победи. Портланд е с баланс 10/14 като гост, но въпреки това не играе никак лошо навън.

Прогнозата ми обаче е победа за домакините от Оклахома с хендикап от -4,5 точки за коефициент 1.72 от Palms Bet. Смятам, че Оклахома няма да пропусне да вземе поредното си домакинство още повече, че има наличния потенциал и всички аргументи да го направи дори според мен и с по-голяма разлика.

Само преди ден Оклахома надви Хюстън като гост в много силен мач и това е още един аргумент в полза на моята прогноза. Гостуващият Портланд иска да играе много в трапеца, защото там разполага с центъра Юсуф Нуркич. Оклахома обаче много бързо успява да се адаптира срещу такава игра.

Естествено освен Ръсел Уестбруук, не отписвайте или по-скоро не забравяйте лидера на Оклахома Пол Джордж, който поне към този момент поне според мен има ролята на лидер и MVP в отбора, като в последните 11 мача има средно по 35 точки.

Единичен: Спечелен
НБА, редовен сезон
03:00/12 февр.
Оклахома Сити Тъндър - Портланд Трейлблейзърс
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
Exclusive
100% до 220 лева Начален бонус Спорт от Palms Bet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Palms Bet предлага следната оферта на своите нови клиенти – 100% до 220 лв. бонус (Палмс Бет е партньор на БР и бонусът е 220 вместо нормалните 200 лв.) за спорт. Нужна е регистрация и депозит през сайта на Букмейкър Рейтинги.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0