Одензе – Брьондби: Прогноза и коефициенти от Дания

18:00, 25 май 2019
Играе в
Единствената интрига в датското първенство е свързана с третото място, за което се борят Есберг и Одензе. В следващите редове ще разгледаме най-интересното преди мача на “раираните” срещу Брьондби.
Единичен: Загубен
Дания, Суперлига
18:00/25 май
Одензе - Брьондби
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Силен финален щурм за Одензе, който съхрани шансовете им за европейско участие. В момента се намират на точка дистанция от Есберг, благодарение най-вече на победата преди два кръга в директния мач помежду им. Тогава “синьо-белите” сломиха съпротивата на прекия конкурент с разгромното 4:1 и заявиха сериозни амбиции за Европа.

Е, всичко около разпределението на местата в датската Суперлига ще стане ясно в събота. Одензе приема гранда Брьондби, който отдавна загуби всякаква мотивация за игра в шампионата. Добавяйки и поражението във финала за купата, то състоянието на гостите изглежда разклатено.

Отворете вашата нова сметка, като се възползвате от най-добрите букмейкъри

В никакъв случай не ви съветвам да се впускате в търсене на положителна развръзка за Брьондби. Според мен тази визита е тотално отписана, което дава сериозни шансове на Одензе за нещо значимо. Съветвам ви да заложите на равенство няма залог 1, което означава, че при победа за домакините печелим целия коефициент, докато хиксът възвръща поставения облог. Предпазлив маркет, който ни дава висока вероятност за успех.

В същото време Есберг гостува на вицешампиона Мидтиланд, така че “раираните” са в ролята на фаворити за третата позиция, въпреки пасива от една точка. Как ще се развие ситуацията в датския шампионат, ще научим в събота от 18:00 часа…

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0