Новак Джокович – Карен Качанов: Прогноза за геймове на Анна Чакветадзе

15:15, 05 окт. 2020
Анна Чекветадзе е част от екипа на Букмейкър Рейтинги. Тя е бивша №5 в световната ранглиста, а в момента освен част от нашия екип е и телевизионен коментатор на Евроспорт.
Единичен: Загубен
Ролан Гарос
15:15/5 окт.
Новак Джокович - Карен Качанов
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Карен Качанов ще играе с Новак Джокович в следващия кръг. Новак вече има повече или по-малко приличен противник в мрежата.  Почти всички негови съперници са разгромени от сърбина.

Но сега Карен може да играе по неочакван начин. Първо, той няма какво да губи и вече имаше няколко тежки срещи. Може би не винаги му е било лесно, но във всеки случай той се опитва да впечатлява. Може би сега няма да е в оптимална форма, но ми харесва отношението му, силата на волята, които му помагат да печели срещи, независимо от всичко.

Най-добри букмейкъри

Пред Карен всичко беше твърде лесно досега. Може би Джокович се отпусна и ето, че среща Качанов, който има добър сервис. Клеят е мокър, но Качнов ще рискува. В този мач има много малко геймове, дадени като „линия“ – само 29.5. Мисля, че в един от геймовете Хачанов ще може да вземе нещо от Джокович, така че ще залагам над 29,5 гейма на ставка от 2.13 в winbet.

Начален бонус
100 лв (200%) Начален бонус от Winbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Winbet предлага на своите нови клиенти Начален Бонус Спорт. Вземете 200% – до 100 лева след нова регистрация.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0