Новак Джокович – Диего Шварцман: Прогноза за геймове на Анна Чакветадзе

16:00, 16 ное. 2020
Анна Чекветадзе е част от екипа на Букмейкър Рейтинги, бивша №5 в световната ранглиста, а в момента освен част от нашия екип е и телевизионен коментатор на Евроспорт. Тя дава своята прогноза за срещата между Новак Джокович и Диего Шварцман от финалния турнир на ATP.
Единичен: Спечелен
ATP Финал
16:00/16 ное.
Новак Джокович - Диего Шварцман
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Дебют на Диего Шварцман на финалния турнир. По примера на Андрей Рубльов видяхме, че това е специален момент. Тенесисите трябва да се справят с нервите и напрежението. Андрей изобщо не успя, сервисът му не влизаше.. Рафа сервира с по-добър процент успешност, поради което имаше предимството и спечели.

Шварцман по принцип напоследък е в добра форма. Трудно е да се каже нещо за Джокович, той загуби от Сонего, като взе само 3 гейма. Ясно е, че той се е подготвял за Лондон. Но ние не знаем нищо за неговата форма. Можем само да гадаем, че след поражението на Ролан Гарос Новак е твърдо решен да спечели тук.

Най-добри букмейкъри

И тук мисля, че опитът отново трябва да си изиграе ролята. Играта в зала определено не е любимото занимание на Шварцман. Той няма мощен сервис, трудно ще се задържи в срещата. И тогава срещу него е Джокович, който е добър на ретур, има богат опит от участия във финалната осмица.

Мисля, че Диего има много малък шанс. Предполагам, че в мача ще бъдат изиграни по-малко от 19.5 гейма – 1.90 в bet365.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0