Норвегия – България прогноза [ВИДЕО] на Ники Александров

21:45, 16 окт. 2018
Играе в
Здравейте, аз съм Ники Александров, новият член на екипа, който ще дава прогнози. Надявам се успешни или поне в известна степен. Е, едва ли ще забогатеете от моите прогнози, но поне надявям се взаимно да си бъдем полезни.
Единичен: Загубен
Лига на нациите, дивизия "С"
21:45/16 окт.
Норвегия - България
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Аз ще следя тенденциите как се развиват прогнозите и моите, и на останалите колеги. Вие пък надявам се да почерпите съвети от мен. Бързаме към моя дебют, а именно Норвегия – България.

Имам привилегията да прогнозирам за вас какво би се случило на поредния мач от Лигата на нациите с участието на нашия национален отбор. Правя тази прогноза на сутринта след победата на България срещу Кипър, с която българите застанаха на първо място в своята квалификационна група след три мача, пълен актив от 9 точки.

Но…предстои гостуване на Норвегия. Норвегия – България мач, който ще се играе във вторник от 21:45 часа в Осло. Според мен България може да си позволи загуба дори, хиксът е перфектен от чисто стратегическа гледна точка. Но предвид първите два двубоя, които изиграха българите – гостуването на Словения и домакинството именно на Норвегия, мисля, че Норвегия този път ще си го върне. Ще използва совите шансове.

Не бих дал директна победа за Норвегия. Въртяха ми се в мислите неща от сорта на хендикап, но може би от леко патриотични подбуди давам оувър над 2,5 попадения. Около 2.30-2.35 е коефициентът, което е доста сериозна ставка, за да не кажат някои този пък прогнозира погром за Норвегия. Тимът на Ларс Лагербак не е чак такъв солиден тим, но сложете над 2,5 гола за този мач във вторник вечер.

Вижте как може да заложите на коефициент 100.00! за победа на България в Норвегия.

Изтекли бонуси и промоции
100 лв (200%) Начален бонус от Winbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Winbet предлага на своите нови клиенти най-щедрият начален бонус за спорт сред букмейкърите, опериращи на територията на България.
Всички бонуси от Winbet
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0