Номе Калю – Шкендия Тетово: Прогноза и коефициенти от Шампионска лига

19:00, 09 юли 2019
Играе в
Време е за първия предварителен кръг в Шампионска лига, където се срещат съставите на Номе Калю и Шкендия Тетово. Ето какви са моите очаквания за сблъсъка.
Единичен: Загубен
Шампионска лига, квалификации
19:00/9 юли
Номе Калю - Шкендия Тетово
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Ако съдим по подготовката и по-добрия игрови ритъм, то позитивите са за домакините. Естонското първенство се провежда през лятото, така че Номе Калю изглеждат по-готови за европейските мачове. Не така стои въпросът с възможностите на двата състава. Шкендия Тетово е с едни гърди напред по този показател, благодарение на по-високия бюджет и класата на състезателите.

Със сигурност македонското първенство е малко по-добро от това на Естония, което оправдава коефициентите на букмейкърските къщи. За победа на Шкендия се дава 1,40, докато успехът на домакините бива оценен със ставка около 7,00. Огромна разлика в коефициентите, но не ѝ се предоверявайте. Бъдете по-предпазливи и имайте едно наум при взимането на окончателно решение.

Още футболни прогнози от екипа на Букмейкър Рейтинги

Моята прогноза е свързана с резултатността и по-точно ще заложа на попадения в двете врати. Номе Калю е стабилен домакин, макар да играе в местното първенство с по-слаби съперници, докато Шкендия Тетово получава ролята на изявен фаворит. Коефициентът е над 2,30, което означава, че очакванията на букмейкърите са в противовес с моите, но все пак ще се доверя на подобна развръзка.

За любителите на статистиката ще спомена, че в 5 от предходните 6 домакинства на Номе Калю имаше голове в двете врати. Съставът на Шкендия пък бе доста колеблив в подготвителния период, като допусна две поражения и стигна до две минимални победи. Струва ми се, че не са напълно готови за началото на сезона, което логично ще доведе до пукнатини и празни пространства в отбранителния вал.

Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0