Ню Йорк Никс – Далас Маверикс прогноза от НБА на Стефан Ралчев

02:30, 31 ян. 2019
Играе в
Ето един мач между най-слабия отбор в Лигата и един колеблив тим на Далас Маверикс от началото на сезона.

Вече за никого не е тайна, че този сезон отдавна е приключил за Ню Йорк Никс и голямата цел е изборът №1 в Драфта през лятото. Ню Йорк има 10 поредни загуби, а у дома нещата са още по-трагични – 11 поредни поражения. Последните две победи в собствената зала бяха в края на ноември и началото на декември.

Сега в Ню Йорк гостува Далас, който е все така колеблив въпреки добрите изяви на Лука Дончич. Словенецът се намира в добра форма, но тимът, забележете – спечели само 2 победи като гост в последните 16 мача. Направо невероятно.

Какво очакваме от този мач. Да се случи чудо и Ню Йорк да прекъсне серията или Далас все пак да постигне първа победа като гост от доста време. Да ви кажа честно, първоначално клонях към успех на Далас с хендикап, но…

Се спрях на прогнозата в мача да има над 213,5 точки за коефициент 1.70. Смятам, че ставката е достатъчно добра, а и някак си не съм убеден в крайния победител в тази среща. Като нищо домакините ще поднесат изненадата и ще спечелят при положение, че Мавс се представя доста зле при гостуванията си.

Защитата на Ню Йорк е трагична – в 16 домакински мача само веднъж бяха допуснати по-малко от 109 точки, а в 13 от случаите бяха допуснати повече от 110 точки. Също така имайте предвид, че в 8 от 11 домакински мача на Никс бяха записани общо повече от 216 точки, така че…

Единичен: Загубен
НБА, редовен сезон
02:30/31 ян.
Ню Йорк Никс - Далас Маверикс
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Към сайта
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0