Ню Йорк Никс – Портланд Трейлблейзърс прогноза от НБА на Стефан Ралчев

02:30, 21 ное. 2018
Играе в
Ню Йорк Никс приема Портланд Трейлблейзърс в един на пръв поглед предрешен мач. Гостите са категоричен фаворит и като че ли въпросите са с колко точки ще победят. Ще се случи ли обаче…

Наистина, ако се вгледаме в цифрите, срещат се един от най-слабите срещу един от най-силните отбори в цялата Лига. Портланд е с баланс 11/5, докато Никс са с баланс 4/13. Единият е трети в класирането в цялата Лига, другият е четвърти, но отзад напред…

Това ми дава основание да смятам, че Портланд ще спечелят този мач, нищо, че е в залата на Никс. Въпросът е с колко точки разлика ще го направят, тъй като коефициентът за успех на гостите е изключително нисък и не си заслужава да се играе. Истината е, че в някои от домакинствата си Никс успяват да се противопоставят на гостите и губят с малка разлика.

Ще рискувам макар да ви се струва, че коефициентът е нисък. За 1.65 ви предлагам да играете победа на Портланд с минимум 5,5 точки разлика. Защото Портланд, когато печели като гост, го прави доста убедително. Справка – успехите със 128:114 над Орландо, 104:85 срещу Хюстън и 103:93 срещу Индиана, както и последното гостуване 119:109 над Вашингтон.

Деймиън Лилърд и Си Джей Маккалъм е ясно, че движат целия отбор на гардовите позиции. Първият вкара 40 точки, а вторият добави 25 при успеха над Вашингтон в последния мач, но да не забряваме и безценната помощ на центъра Юсуф Нуркич, който добави 13 точки и 14 борби!

Никс са в серия от пет поредни загуби и не виждам как ще прекъснат тази серия точно срещу Портланд.

Единичен: Загубен
НБА, редовен сезон
02:30/21 ное.
Ню Йорк Никс - Портланд Трейлблейзърс
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0