Холандия – Беларус прогноза за европейска квалификация от Ники Александров

21:45, 21 мар. 2019
Играе в
На пръв поглед лесен за прогнозиране мач – да видим обаче каква полза може да се извлече от него? Началото е в четвъртък от 21.45 часа.

Холандците направиха блестящо впечатление в силната си група в Лигата на нациите, завършвайки на първо място в компанията на Франция и Германия. И по всяка вероятност тази инерция ще продължи и тук.

Тъй като ставките в полза на холандците логично са твърде ниски, ще се оглеждаме за залог, свързан с отбелязването на голове. От своя страна Беларус не е сред тоталните европейски аутсайдери, но има от време на време мачове в които допуска доста голове.

Двата тима бяха в една група и по време на последните световни квалификации, ако не сте забравили това бе и нашата група. Там най-напред Холандия би като домакин с 4:1, после и като гост с 3:1.

Ако тенденцията между двата тима се запази, може да предположим над 3,5 гола в предстоящия мач. Коефициентът е повече от добър – 2,20 в Winbet. Дори учудващо добър!

Единичен: Спечелен
Европейска квалификация
21:45/21 мар.
Холандия - Беларус
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
100 лв (200%) Начален бонус от Winbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Winbet предлага на своите нови клиенти най-щедрият начален бонус за спорт сред букмейкърите, опериращи на територията на България.
Към сайта
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0